topshuis | Zeeland Film Commission
12354
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12354,bridge-core-2.4.4,locale-nl-nl,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

topshuis

Categorie
Kust, Modern
Over dit project

Vanuit het Ir. J.W. Topshuis wordt door Rijkswaterstaat de Oosterscheldekering bediend. Het ontwerp bestaat uit twee betonnen vierkanten. Drie verdiepingen steken uit boven de bredere begane grond. In het midden van het gebouw is een kern met trap. Twee andere trappenhuizen steken uit het volume. De gevels zijn voor het grootste gedeelte dicht, er zijn enkele horizontale glasstroken.

 

Foto’s: Ben Biondina, Bart van der Putten