Joris’ Kerstboom komt naar Abdijplein in Middelburg | Zeeland Film Commission
7177
post-template-default,single,single-post,postid-7177,single-format-standard,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-45776

Joris’ Kerstboom komt naar Abdijplein in Middelburg

Joris’ Kerstboom komt naar Abdijplein in Middelburg

Joris Linssen komt voor zijn programma Joris’ Kerstboom dit jaar naar Middelburg. De provincie laat voor de opnames van het KRO-NCRV-programma een zeven meter hoge kerstboom neerzetten op het Abdijplein.

De kerstboom dient voor Joris Linssen als een ontmoetingsplaats waar mensen bijzondere verhalen delen. Joris’s Kerstboom is al jarenlang een goed bekeken programma dat vlak voor Kerstmis wordt uitgezonden. De opnames worden doorgaans begin december in verschillende steden gemaakt. Linssen legt mensen de vraag voor ‘ Voor wie heb jij een kerstgedachte of wie wil je in het licht zetten?” 

Het dagelijks provinciebestuur ziet in de komst van Joris’Kerstboom naar Middelburg een mooie kans om Zeeland te promoten. Het programma werd vorig jaar door bijna 900.000 mensen bekeken. Daarnaast verwacht de provincie dat dankzij Joris’ Kerstboom mensen uit heel het land naar het Abdijplein zullen komen.