Figuranten gezocht voor nieuwe film Linda de Mol | Zeeland Film Commission
3058
post-template-default,single,single-post,postid-3058,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,locale-nl-nl,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Figuranten gezocht voor nieuwe film Linda de Mol

Figuranten gezocht voor nieuwe film Linda de Mol

Zeeuwse mannen die in een film willen spelen, kunnen nu hun kans grijpen. Castingbureau Multa Casting zoekt namelijk figuranten voor de film April, May en June van en met Linda de Mol.

Volgende week maandag en dinsdag worden opnames in Zeeland gemaakt voor de film, die op 11 maart 2019 in première gaat.

Voor de maandagopnames worden mannen tussen de 18 en 60 gezocht die willen figureren als restaurantbezoekers. De opnames zijn in Domburg, tussen 08.30 en 19.30 uur. Voor opnames in Yerseke (op hetzelfde tijdstip) worden mannen tussen de 18 en 50 jaar gezocht als winkelbezoekers.

Op dinsdag staan tussen 09.30 en 19.30 opnames in Yerseke op het programma en daarvoor worden ‘lekkere stoere mannen’ van 25 tot 60 jaar gezocht die als vissers willen figureren. Voor de rollen wordt een vergoeding van 40 euro betaald.

Geïnteresseerde Zeeuwse mannen kunnen een mailtje met gegevens, recente foto en telefoonnummer sturen naar info@multacasting.nl met als onderwerp: ‘zeeland’. Overigens mogen ook vrouwen zich aanmelden als figurant, aldus een medewerkster van Multa Casting.

April, May en June wordt gemaakt door het team achter de Gooische Vrouwen-serie en -films en gaat over drie halfzussen die door hun zieke moeder bij elkaar worden geroepen; zij wil zelf uit het leven stappen, maar kan pas vredig heengaan als één van haar dochters belooft de zorg voor hun halfbroer, die autisme heeft, op zich te nemen. Volgens Linda de Mol, die samen met Tjitske Reidinga en Elise Schaap de zussen speelt, is de film een ‘komisch drama’.

 

[PZC Luc Oggel 11/10/2018, foto: ANP]